Canals de difusió

Tot i que ja tenim el butlletí oficial de l’entitat on us arriben totes les notícies, festes i activitats al vostre propi correu electrònic, estrenem el nostre canal de difusió instantani a través de l’app de telegram, mantenint, això si, el butlletí per correu.

El canal de telegram rebreu notícies més instantànies i mes sovint que el correu i així facilitant informació per a tothom. És molt senzill donar-se d’alta:

  1. Descarregeu-vos l’app de telegram al dispositiu mòbil. app ANDROID o app IOS.
  2. Registreu-vos seguint els passos que us dona la pròpia app.
  3. Entreu aquest enllaç i afegiu-vos; https://t.me/festesosona.

Heu de saber que al entrar en aquest canal oferim tota la privacitat de dades en tot moment ja que el vostre número de telèfon no serà públic com cap altre dada personal. Si teniu algún dubte o incidència envieu-nos un mail amb les vostres dades i ens posarem amb contacte amb vosaltres per donar-vos un cop de mà: festesosona@gmail.com.

CONVOCATÒRIA – COVID19

Des de l’associació juvenil festes Osona i conjuntament el forn d’Osona, fem un cop més un altre acte solidàri. Anteriorment vàrem realitzar 2 donatius amb la solidaritat de tot el veïnat dels barris de Vic-Sud, el primer que va ser de 4 palets industrials, els vàrem donar al hospital de campanya de Vic i el segon donatiu amb un palet va ser a l’alberg de Vic (disposotiu d’emergències), ens van rebre amb molta ilusió i molt agraïts.

Aquest acte solidàri té 2 parts, una presencial i l’altre no;

  • 1- A partir del divendres 5 de juny, ús convoquem per omplir finestres i balcons de llaços negres durant 10 dies.
  • 2- I el dilluns 8 de juny, ús convoquem a les 17:00h a la plaça d’Osona per guardar 1 minut de silenci en memòria de totes les víctimes i acabarem amb un fort aplaudiment d’agraïment a tots els professionals sanitaris i altres cossos de seguretat per el seu treball a primera línea. (SUSPÈS L’ACTE PRESENCIAL PER ORDRE DE L’AJUNTAMENT DE VIC).

Trobareu adjuntat el llaç negre per imprimir-lo, en càs de no tenir impresora, el podeu recollir al forn d’Osona, per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres.

ACTUALITZACIÓ 04/06/2020:

Des de l’Ajuntament de Vic ens informen que no es podrà realitzar l’acte presencial per motius de seguretat per tant queda suspès i el prosposarem, informen que tot i estar a fase 2 volen reservar-se els riscos que pot generar aquesta trobada tot i aplicant les mesures de seguretat. Des de festes Osona tirem endavant l’acte d’omplir els barris de llaços negres a partir d’aquest divendres 5 de juny, en memòria a totes les víctimes i durant 10 dies. Convocarem l’acte presencial tan aviat quan ens sigui possible.

 

Cinema a la fresca 2020

Actualment, festes Osona estem treballant per fer possible un cinema a la fresca que de moment n’estem organitzant un al barri Osona (amb possibilitat de extendre’ns a mes barris.)

Per tal de fer-ho possible encara no tením data fixada ja que estem a l’espera de la evolució de la situació en la que estem vivint, necessitem que voteu al següent formulari: (Podreu veure notícies d’aquest esdeveniment a través del butlletí oficial de l’entitat o a través de les nostres xarxes socials.)

VOLUNTÀRI/ES REUNITS TELEMATICAMENT ORGANITZANT L’ESDEVENIMENT, dimecres 27 de maig, 22:45h.

SUSPENCIÓ FESTA MAJOR BARRI OSONA

L’associació juvenil festes Osona i l’avv de veïns del barri Osona, vista la situació extraordinària que viu la societat davant la pandèmia global del COVID19, ha pres la difícil decisió de suspendre les Festes Majors 2020 del barri Osona, que tradicionalment s’han celebrat durant el mes de juliol després de la reunió mantinguda avui 15 de maig amb la regidora del barri Osona de l’Ajuntament de Vic.

Es tracta d’una mesura que han adoptat amb el suport de la regidora del nostre barri Elisabet Franquesa, La dificultat de celebrar actes multitudinaris que concentren un gran nombre de persones en els espais públics, com ara concerts, espectacles, marxes, manifestacions festives o cinema a la fresca, entre altres.

En aquest context, tant les diferents entitats responsables de l’organització de les festes, han exercit una posició de responsabilitat i sentit comú, vetllant per la seguretat dels veïns i veïnes del barri, així com de totes les persones que ens visiten, any rere any, per a gaudir de les nostres festes.

No obstant això, han deixat una porta oberta a la possibilitat realitzar algun acte, encara que siga de manera simbòlica, sempre que les restriccions i directrius sanitàries ho permeten. Aquesta eventualitat es valorarà, en qualsevol cas, en funció de l’evolució de la situació.

Així mateix, es comunica que les diferents associacions i els seus representants anul·laran tots els actes previstos per els dies 17, 18 i 19 de juliol del 2020.

Agrair l’enteniment i compressió d’aquesta difícil decisió. L’associació de veïns i veïnes del barri i l’associació juvenil festes Osona continuaran treballant per mantindre les tradicions festives i per a concloure, transmetem el seu suport a totes les persones que estan al capdavant de la lluita contra el COVID19, així com també als afectats i familiars, i el més sentit condol als qui han perdut als seus sers estimats durant la pandèmia.

 

REUNIÓ MANINGUDA AVUI;

Donatiu alberg de Vic

Avui dijous 14 de maig al mig dia ens hem personat a l’alberg de Vic on hi ha organitzat un dispositiu d’emergències i hem donat la nostre col·laboració al forn d’Osona amb aquest donatiu que han portat a terme durant aquests dies tan complicats per a tothom un total d’un palet industrial d’aigua per els professionals i usuaris.

En Salvador Heras responsable del Forn d’Osona manifesta estar molt content amb tots els veïns i veïnes dels barris de Vic – Sud que han fet possible aquest donatiu amb la seva solidaritat. Semanes passades vàrem estar a l’hospital de campanya muntat al pavelló castell d’en Planes on vàrem conseguir entregar un total de 4 palets industrials europeus amb tota la solidaritat del veïnat i la gran iniciativa d’en Salvador.

Ens queda per dir que… Moltes gràcies!

Butlletí oficial de festes Osona

Benvolguts i benvolgudes,

Des de festes Osona estrenem un butlletí oficial de l’entitat on us arribarán totes les notícies, festes i activitats al vostre propi correu electrònic. És un servèi completament gratüit i intentarem que sigui molt interactiu ja que podreu resoldre els vostres dubtes a través del butlletí que llençarem, encare no tenim butlletí fixe, però estem treballant per començar amb un butlletí mensual de l’entitat.

Per inscriure’t al nostre butlletí has de indicar-nos el teu mail al següent formulari;

RESPECTANT SEMPRE LA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES!

A continuació, l’assoaciació juvenil Festes Osona li informa de la política de protecció de dades que aplica a les dades personals facilitades lliure i voluntàriament per l’usuari a través del web festesosona.vicentitats.cat D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les seves dades personals seran incorporades al fitxer “Usuaris i subscriptors de Festes Osona”, del qual és responsable departament de comunicació.La finalitat d’aquest fitxer és la gestió i el manteniment dels usuaris que es registren al web de festes Osona i dels seus subscriptors, gestió de concursos, sortejos i dotació de premis, així com la tramesa de convocatòries a actes, l’enviament de butlletins i comunicacions informatives i/o de prospecció comercial relacionades directa o indirectament amb  l’Ajuntament de Vic a través de diferents vies (missatges de text, correu electrònic).Les seves dades personals no seran comunicades a cap tercer aliè a Festes Osona, excepte en aquells casos en què li haguem informat de forma expressa i ens hagi autoritzat a l’efecte, o bé es tracti de cessions previstes per llei.Li informem que Festes Osona adopta i implementa totes les mesures de caire tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la seguretat de les seves dades personals, tendents a evitar la seva pèrdua, alteració, tractament i manipulació indeguda per part de persones no autoritzades.

En acceptar la política de protecció de dades, autoritza de forma expressa, lliure i inequívoca al responsable del fitxer, FESTES OSONA, al tractament de les seves dades personals en els termes indicats.Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició adreçant un escrit amb còpia del teu DNI a CCVIC Plaça d’Osona, 3, C.P. 08500, de Vic, o bé a través del correu electrònic festesosona@gmail.com.

L’usuari es compromet a utilitzar aquesta web d’acord amb l’establert en la legislació vigent, abstenint-se d’utilitzar-la per a activitats contraries a les lleis, a la moral o usos lesius dels drets i interessos de tercers.

Holi Festival Vic – 2020

Tot i estar treballant contra rellotge per poder fer possible les festes que tenim previstes per l’estiu des de festes Osona veient la situació i les recomanacions que s’han fet prèviament des de l’Ajuntament de Vic de cara les festes, hem hagut d’anul·lar definitivament l’activitat proposada (encara no difosa) per el proper 11 de juliol, activitat dintre de la programació de la festa major de Vic 2020.

Seguim treballant per garantir altres activitats que estem organitzant com festes majors, dinamització d’activitats amb els mes petits però sempre tenin en compte la seguretat per a tothom, tan personal que fa les activitats com els assistents de les nostres festes.

Dimecres 13 de maig, tindrà lloc una assemblea extraordinària  telemàticament amb tot l’equip de l’AJ Festes Osona que serà la segona que portarem a terme dintre d’aquest confinament, per parlar de les mesures de seguretat que pendrèm per als futurs actes, festes i projectes que realitzarem durant els propers mesos i així garantir la seguretat de tothom.

Intentarem mantenir la nostre agenda actualitzada en tot moment dels nostres propers esdeveniments que tinguem.

Podeu estar atents a les nostres xarxes socials per estar al dia de tot,  o bé podeu contactar amb nosaltres per a qualsevol cosa!

Carnaval Vic-Barris

El carnaval de Vic Barris que des de la nostre entitat hi col·laborem tampoc es queda enrere, una festa on convidem a tots i a totes les agrupacions, caus, ampas d’escoles i associacións a venir com a col·lectiu a disfressar-se a cantar y ballar amb nosaltres durant la rua que té la durada d’uns 30 min apròximadament. 

Es una gran festa en la qual molts joves e infants vénen, participen i gaudeixen amb les disfresses per veure quins son les millors disfresses i les més originals. Fem un gran espectacle al final de la rua, mentres ens serveixen l’esmorzar a la Plaça tarradelles vam posar música marxosa i ballava la gent

Ens vam encarregar fer l’animació i la diversió perquè la gent no s’avorreixin i tot seguit van sortir a ballar les comparses que porten preparades totes les agrupacions convidades a dalt de l’escenari i llavors membres de les associacions de veïns dels diferents barris del Vic Sud escullen qui farà l’entrega de premis, es valora molt positivament l’originalitat de la disfressa, si vens disfressat/da en grup, la motivació durant la rua i la comparsa final. Intentem fer el possible per arribar a poder fer somriure a tots els nens, nenes, pares, mares, tiets, tietes, avis i àvies que hi participen i estiguin animats. Sens dubte una de les nostres millors festes que tenen un gran públic. 

 

Veure fotos a: Fotografíes Carnaval-VicBarris

Holi Festival

La Holi Festival va ser organitzada per la nostre entitat conjuntament l’empresa “URBAN EVENTS BARCELONA”. Va ser una festa dirigida a tot el jovent perquè vinguessin a passar una estona d’allò més divertida y animada a la tarda del 17 d’agost de 2019, amb música, hi va haver molta pols de colors i moltes animacions vàrem aconseguir organizar una gran festa que va ser recordada per molts joves de la comarca d’Osona.
Dies abans de l’esdeveniment vam fer un sorteig d’un total de 5 bosses  holi a través de la xarxa social d’instagram que va tenir el plaer de recollir el premi la Lorena Marquez que les va poder gaudir durant l’espectacle, durant l’animació voluntàri/es de festes Osona van fer diversos llançaments de bosses holi que les regalavem. Treballant per tornar-la a organitzar.

Veure fotos a: Fotografíes HOLI FESTIVAL

 

 

COVID-19

Des de festes Osona aquests dies hem estat com tothom confinats a casa però amb contacte entre tots nosaltres organitzant i parlant sobre les properes festes i actes que organitzarem des de festes Osona si la situació ens ho permet i sempre vetllant per la seguretat per tots els infants i assistents a les nostres activitats, ens hem anat trobant telemàticament i hem estat en contacte per les xarxes socials i missatges de WhatsApp.

També hem gestionat el donatiu que vàrem fer amb el forn d’Osona al hospital de campanya al pavelló castell d’en planes on des de tot el veïnat de VicSud han participat solidàriament a la botiga i tots els diners recaptats, vàrem comprar 4 palets industrials europeus d’aigua per tots els sanitaris i pacients.

Veient la crisis mundial que estem visquent del COVID-19 actualment, com a botiga i entitat organitzadora de les festes del barri Osona (entre d’altres), hem decidit intentar fer un gest de solidaritat per totes les persones del món de la sanitat que treballen a primera línea per protegir-nos. La iniciativa la va començar en Salvador Heras, que és el del forn i tot seguit es va sumar l’Alan Moreno que es membre fundador i director de l’entitat de festes per dur a terme la iniciativa i la coordinació de lo que arribava a ser una “petita” entrega d’aigues petites per tot el servèi sanitari, es per això que des del Forn d’Osona va col·locar una caixa solidària al establiment per tal de que tot el veïnat de VicSud.

Va haber molta participació per part del veïnat i es van recopilar un total de 380€ aproximadament mes els 150€ que hi va sumar en Salvador, parlant també amb l’empresa del repartiment de begudes i alimentació “DISTERRI” també hi van voler participar i s’hi van sumar donant alguns packs d’aigua, que finalment han set ampolles grans de 1L.
Un total de 4 palets industrials europeus d’aigua hem entregat avui dijous 16 d’abril del 2020 a la tarda a l’hospital de campanya al pavelló municipal de Vic el castell d’en planes, ens ha rebut el Dr Josep Roca per facilitar-nos l’accés per descarregar el camió i ens ha agraït el donatiu i fa constar el seu agraïment personal i professional a tota la gent dels barris VicSud i la que ha fet aquest donatiu possible.

Molts nens i joves son els que han contactat amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials, es per aquest el motiu que hem fet un vídeo amb molts ànims per tots els nens i nenes recordant el #QUEDATACASA que molt aviat ens trobarem i amb moltes ganes que mai!

Seguirem treballant per moltes activitats i festes molt aviat, i ànims que ja falta poc!

Vic, dimecres 29 d’abril del 2020