Presentació d’equip

Presentació de l’equip festes Osona:

 

Alan Moreno (DIRECTOR):

Hola, sóc una persona amb molta iniciativa, dinàmica i sobretot mogut. M’encanta la música,tan escoltarla com punxarla, com em trobareu en més d’una festa sóc el DJ de l’entitat, a part del director i moltes vegades em trobareu també com a monitor/animador, he cursat el curs de monitor de lleure entre d’altres formacions. Sóc nascut aquí a Catalunya amb molta sang andalusa. Em declaro una persona divertida ja que sempre intento mirar la cara positiva de les coses tot i que vagin malament.

 

Lara Sanchis (ADMINISTRATIVA/SECRETÀRIA)

Hola, em dic Lara, tinc 19 anys i em considero una persona tímida, creativa ja que vull fer que els infants aprenguin de manera mes creativa, organitzada i complidora. Estic estudiant un grau de gestió administrativa i per això em vaig presentar com administrativa per ajudar a direcció de l’associació juvenil festes osona, també m’agrada el món del lleure i l’oci, per això em trobareu a les properes activitats que es faràn.

 

Arnau Santamaria (TÈCNIC EN DISSENY)

Holaa! Em dic Arnau! Els meus principals hobbies és dibuixar i fer dissenys de cartells però també tinc altres metes! Sóc molt tímid de cara el públic però quan es dona la situació sempre dic clar en les coses. Com a posició de l’entitat sóc el que fa els cartells i a l’hora de monitor. Com voluntari d’aquesta associació crec que és un bon moment per passar-ho bé amb les activitats pensades ja que són la ocasió perfecte per passar-ho bé amb els nens i nenes i sense donar-te compte també t’ho passes bé amb els altes voluntaris! Recomano provar-ho! Tu passaràs la mar de bé!!

 

Nerea Alba (TÈCNICA EN SUPORT):

Hola, sóc la Nerea, sóc una persona bastant nerviosa, m’agrada la gimnastica artística ja que dues vegades a la semana vaig al Club Gimnàstic Vic, m’encanta també el patinatge artistic ja que anteriorment hi anava, i entre d’altres esports i la música per aquest motiu alguns cops he donat suport a l’Alan amb el tema de la música en alguna festa com per exemple el mercat del trasto del barri Osona, de l’Associació opino que està molt bé ja que pots apendre habilitats noves, experiència i sobretot pots descobrir competències noves teves!

 

Sergio Enrriquez (MONITOR):

Hola, em dic Sergio, em considero una persona molt divertida ja que m’ho passo genial a les festes i amb els nens, em considero una persona “marxosa” ja que m’encanta sortir de festa amb els amics, l’anime és algo que també m’encanta i jugar a fútbol.
Sóc un dels pocs voluntaris veterans que queden ja que he vist evolucionar l’entitat i he donat lo millor que he pogut. Sóc monitor dintre de festes Osona i fora també, ja que estic cursan el curs de monitor del lleure per adquirir el títol. Opino que estar a l’associació és una gran oportunitat per conèixer a noves persones, projectes i festes que fan dintre de la ciutat ja que moltes coses que fem no tenia ni idea de que es fèien a Vic.

 

 

Raúl Posavec (MONITOR):

Hola, em dic Raul Posavec Alba. M’agrada anar a pescar i jugar a fútbol.  Em considero una persona molt simpàtica i amb molta paciencia ja que a la posició de monitor que estic es necessita.
Sóc voluntari de Festes Osona des de no fa gaire i em sembla genial estar dintre d’aquest equip ja que hi ha molt bon rollo i dediques el teu temps a fer petits canvis.

 

Ivan Campos (MONITOR):

Hola, sóc l’Ivan Campos i sóc monitor d’aquesta entitat des de fa ja bastant, em vaig afegir aquesta entitat amb molta il·lusió de col·laborar i participar en les diferents festes, projectes i activitats que organitzem dintre de l’Associació juvenil festes Osona, em considero una persona nerviosa, responsable i sobretot molt divertit, em diuen que sempre estic rient i feliç, i que faig molt feliç a la gent i això és un punt positiu que m’agrada de mi.
Valoro molt positivament aquesta entitat ja que s’organitzen forces activitats i festes.

 

Ali Ouali (MONITOR):

Hola, em dic Ali Ouali y sóc un dels monitors de l’associació juvenil de Festes Osona. Em vaig afegir aquesta associacio perque era un petita fulla que podia créixer com un abre, de festes osona m’agrada l’ambient que sempre aconseguim en las nostres festes amb els nanos i tots plegats. Els meus hobbies son anar amb bici, mirar anime, escoltar música molt important, y sobretot fer noves amistats.

 

Sara Henriquez (Monitora)

Hola sóc la Sara Henriquez, vaig entrar al voluntàriat al veure el bon rollo entre companys i les ganes de fer pasar-s’ho bé a la gent. Els meus hobbies són el dibuix, l’anime, la música y grabar vídeos. Sóc una persona tímida, graciosa i alegre. Valoro molt aquest voluntariat pel fet de intentar unir i fomentar la participació als veïns de la ciutat de forma interactiva i divertida!