CONVOCATÒRIA – COVID19

Des de l’associació juvenil festes Osona i conjuntament el forn d’Osona, fem un cop més un altre acte solidàri. Anteriorment vàrem realitzar 2 donatius amb la solidaritat de tot el veïnat dels barris de Vic-Sud, el primer que va ser de 4 palets industrials, els vàrem donar al hospital de campanya de Vic i el segon donatiu amb un palet va ser a l’alberg de Vic (disposotiu d’emergències), ens van rebre amb molta ilusió i molt agraïts.

Aquest acte solidàri té 2 parts, una presencial i l’altre no;

  • 1- A partir del divendres 5 de juny, ús convoquem per omplir finestres i balcons de llaços negres durant 10 dies.
  • 2- I el dilluns 8 de juny, ús convoquem a les 17:00h a la plaça d’Osona per guardar 1 minut de silenci en memòria de totes les víctimes i acabarem amb un fort aplaudiment d’agraïment a tots els professionals sanitaris i altres cossos de seguretat per el seu treball a primera línea. (SUSPÈS L’ACTE PRESENCIAL PER ORDRE DE L’AJUNTAMENT DE VIC).

Trobareu adjuntat el llaç negre per imprimir-lo, en càs de no tenir impresora, el podeu recollir al forn d’Osona, per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres.

ACTUALITZACIÓ 04/06/2020:

Des de l’Ajuntament de Vic ens informen que no es podrà realitzar l’acte presencial per motius de seguretat per tant queda suspès i el prosposarem, informen que tot i estar a fase 2 volen reservar-se els riscos que pot generar aquesta trobada tot i aplicant les mesures de seguretat. Des de festes Osona tirem endavant l’acte d’omplir els barris de llaços negres a partir d’aquest divendres 5 de juny, en memòria a totes les víctimes i durant 10 dies. Convocarem l’acte presencial tan aviat quan ens sigui possible.

 

Attachment: Llaç negre - Festes Osona (158.80 kb)