Carnaval Vic-Barris

El carnaval de Vic Barris que des de la nostre entitat hi col·laborem tampoc es queda enrere, una festa on convidem a tots i a totes les agrupacions, caus, ampas d’escoles i associacións a venir com a col·lectiu a disfressar-se a cantar y ballar amb nosaltres durant la rua que té la durada d’uns 30 min apròximadament. 

Es una gran festa en la qual molts joves e infants vénen, participen i gaudeixen amb les disfresses per veure quins son les millors disfresses i les més originals. Fem un gran espectacle al final de la rua, mentres ens serveixen l’esmorzar a la Plaça tarradelles vam posar música marxosa i ballava la gent

Ens vam encarregar fer l’animació i la diversió perquè la gent no s’avorreixin i tot seguit van sortir a ballar les comparses que porten preparades totes les agrupacions convidades a dalt de l’escenari i llavors membres de les associacions de veïns dels diferents barris del Vic Sud escullen qui farà l’entrega de premis, es valora molt positivament l’originalitat de la disfressa, si vens disfressat/da en grup, la motivació durant la rua i la comparsa final. Intentem fer el possible per arribar a poder fer somriure a tots els nens, nenes, pares, mares, tiets, tietes, avis i àvies que hi participen i estiguin animats. Sens dubte una de les nostres millors festes que tenen un gran públic. 

 

Veure fotos a: Fotografíes Carnaval-VicBarris