Recaptació – Festes Osona

Des de la nostra entitat hem obert unes vies per poder recaptar la voluntat de tothom, sigui el valor que sigui per tal de poder seguir sent entitat i organitzar i col·laborar en projectes i actes festius i culturals com fins ara.

Els objectius d’aquesta recaptació i la voluntat que rebem serà per:

  • Renovar i fer el pagament de les taxes que ens posen per ser entitat.
  • Crear un fons econòmic per poder assimilar, organitzar i col·laborar en festes pel possible gast de material o taxes per material per les nostres activitats.
  • Poder crear un pla de visibilitat de l’organització per a noves altes i noves funcions festives.
  • Entre altres fins lucratius que puguin sorgir sempre destinades per l’objectiu de poder finançar festes, activitats i entre altres projectes de i exclusivament l’entitat Festes Osona.

Per poder fer aportacions sempre amb les mesures de seguretat, us proposem 2 opcions. Vàlides les 2 per a qualsevol quantitat econòmica, establint una base de 0,50€ per mínim i així evitar confusions a l’hora de contar efectiu.

OPCIÓ A: efectiu.
Al forn d’Osona (plaça d’Osona, 1, 08500, Vic), en Salvador Heras, col·laborador de totes les activitats que s’han fet, podrà agafar l’efectiu de les persones que puguin i vulguin per aquesta via i ens farà arribar l’efectiu a nosaltres.

OPCIÓ B: bizum (recomanada):
Hem facilitat el número de BIZUM del nostre director per tal de poder recollir aportacions econòmiques a través d’aquesta via, és la que més recomanem per la situació actual, és la més segura i ràpida, en cas que algú necessiti ajuda, ens pot trucar o enviar un WhatsApp en el mateix número de mòbil i us ajudarem. No oblideu en especificar en concepte “APORTACIÓ FESTES OSONA”. 622501054.

Volem fer això possible i per aquest motiu US NECESSITEM MÉS QUE MAI!

Avancem les gràcies a tothom que pugui i vulgui aportar a nosaltres, gràcies per confiar amb nosaltres i ser-hi!