Holi Festival Vic – 2020

Tot i estar treballant contra rellotge per poder fer possible les festes que tenim previstes per l’estiu des de festes Osona veient la situació i les recomanacions que s’han fet prèviament des de l’Ajuntament de Vic de cara les festes, hem hagut d’anul·lar definitivament l’activitat proposada (encara no difosa) per el proper 11 de juliol, activitat dintre de la programació de la festa major de Vic 2020.

Seguim treballant per garantir altres activitats que estem organitzant com festes majors, dinamització d’activitats amb els mes petits però sempre tenin en compte la seguretat per a tothom, tan personal que fa les activitats com els assistents de les nostres festes.

Dimecres 13 de maig, tindrà lloc una assemblea extraordinària  telemàticament amb tot l’equip de l’AJ Festes Osona que serà la segona que portarem a terme dintre d’aquest confinament, per parlar de les mesures de seguretat que pendrèm per als futurs actes, festes i projectes que realitzarem durant els propers mesos i així garantir la seguretat de tothom.

Intentarem mantenir la nostre agenda actualitzada en tot moment dels nostres propers esdeveniments que tinguem.

Podeu estar atents a les nostres xarxes socials per estar al dia de tot,  o bé podeu contactar amb nosaltres per a qualsevol cosa!

Una resposta a «Holi Festival Vic – 2020»

Els comentaris estan tancats.