SUSPENCIÓ FESTA MAJOR BARRI OSONA

L’associació juvenil festes Osona i l’avv de veïns del barri Osona, vista la situació extraordinària que viu la societat davant la pandèmia global del COVID19, ha pres la difícil decisió de suspendre les Festes Majors 2020 del barri Osona, que tradicionalment s’han celebrat durant el mes de juliol després de la reunió mantinguda avui 15 de maig amb la regidora del barri Osona de l’Ajuntament de Vic.

Es tracta d’una mesura que han adoptat amb el suport de la regidora del nostre barri Elisabet Franquesa, La dificultat de celebrar actes multitudinaris que concentren un gran nombre de persones en els espais públics, com ara concerts, espectacles, marxes, manifestacions festives o cinema a la fresca, entre altres.

En aquest context, tant les diferents entitats responsables de l’organització de les festes, han exercit una posició de responsabilitat i sentit comú, vetllant per la seguretat dels veïns i veïnes del barri, així com de totes les persones que ens visiten, any rere any, per a gaudir de les nostres festes.

No obstant això, han deixat una porta oberta a la possibilitat realitzar algun acte, encara que siga de manera simbòlica, sempre que les restriccions i directrius sanitàries ho permeten. Aquesta eventualitat es valorarà, en qualsevol cas, en funció de l’evolució de la situació.

Així mateix, es comunica que les diferents associacions i els seus representants anul·laran tots els actes previstos per els dies 17, 18 i 19 de juliol del 2020.

Agrair l’enteniment i compressió d’aquesta difícil decisió. L’associació de veïns i veïnes del barri i l’associació juvenil festes Osona continuaran treballant per mantindre les tradicions festives i per a concloure, transmetem el seu suport a totes les persones que estan al capdavant de la lluita contra el COVID19, així com també als afectats i familiars, i el més sentit condol als qui han perdut als seus sers estimats durant la pandèmia.

 

REUNIÓ MANINGUDA AVUI;

Attachment: COMUNICAT-BARRI-OSONA-1.pdf (83.68 kb)